Windows Optimizasyon Programı – Paragon Total Defrag 2010

Windows Optimizasyon Programı – Paragon Total Defrag 2010

Windows işletim sistemini hızlandırmak ve optimizasyon yapmak için çok yönlü ve oldukça kapsamlı bir program Paragon Total Defrag 2010, Programı ile bilgisayarınızın bakımını yapabilir ve bu sayede Windows’unuzun hızını artırabilirsiniz. Özellikle harddiskinizin bakımı için oldukça yararlı bir program…

Sabit diskinize veriler başta düzenli ve sıralı bir şekilde yazılırken, zamanla silinip yerine başka şeyler yazılan veriler yüzünden gittikçe dağınık bir hal alır. Mekanik sabit disk kafasının disk üzerinde hareketi uzar ve veri okuma hızı da düşer. Sistem performansını rahatlatmak için sabit diskteki verileri düzenlemek gerekir. Total Defrag 2010 yeni ve kapsamlı bir dosya sistemi düzenleme yazılımıdır. Orijinal Paragon teknolojileri üzerine kurulu bu yazılım tam \low- level\ düzenleme yaparak, diskteki fragmantasyonu neredeyse sıfıra indirir.

1. Paragon Total Defrag 2010 programı 32bit ve 64 bit işletim sitemini desteklemektedir.

2. Lisans işlemleri için buradaki formu doldurun.. Lisans kodu e-posta adresine gönderildiği için geçerli bir e-posta adresi yazmalısınız.

3. E-Posta adresinize gelen lisans kodunu Paragon Total Defrag 2010′ da ilgili alana girdikten sonra süre kısıtlaması kalkacaktır.

Paragon Total Defrag 2010 İşletim Sistemi Programını İndirmek İçin Buraya Tıklayınız 32Bit
Paragon Total Defrag 2010 İşletim Sistemi Programını İndirmek İçin Buraya Tıklayınız 64Bit