Dropbox Hesabı Nasıl Kapatılır

Dropbox Hesabı Nasıl Kapatılır

hesabınızı nasıl silebileceğinizi anlatacağız. bir paylaşım ağıdır. Kullanıcılara ücretsiz olarak 2GB kadar veri saklama alanı veriyor. Dosyaları cihazlar arasında senkronize edebilir dosyalarınızı ve klasörlerinizi paylaşıma açabilirsiniz. Eğer verilerinizi silmek yerine hesabınızı tamamen kapatmak istiyorsanız bu makalede hesap kapatma işlemini gerçekleştirmek için gerekli olan linki ve yapmanız gerekenleri paylaşacağız.

Dropbox Hesabı Kapatılırsa Ne Olur

Hesabınızı kapatmanız halinde tüm verileriniz silineceği için önemli verilerinizi yedekleyin.

Hesabınızda bulunan dosya ve klasörlere erişemezsiniz.

Hesabınızdaki dosyaları düzenleme imkanınız kalkar.

Paylaşılanlar klasörlere erişemezsiniz.

60 gün içerisinde hesabınızı geri açmazsanız hesaptaki dosyalar kalıcı olarak silinir.

Hesap verileriniz ve dosyalarınız Dropbox sunucularından kaldırılır.

Kalıcı olarak silinen hesabı geri döndüremezsiniz.

https://www.dropbox.com/account/delete linkine tıklayıp ilgili sayfada sizi “Are you sure you want to delete your Dropbox account?” penceresi karşılıyor.

Please enter your password” bölümüne şifrenizi giriyorsunuz.

Why are you leaving?” Hesabınızı neden iptal etmek istediğinizi seçiyorsunuz.

Care to elaborate? (optional)” Bu alanı doldurmak mecburi değil isteğe bağlı doldurabilirsiniz.

Delete my account” butonunu tıklayıp Dropbox hesabınızı silebilirsiniz.

Facebook'ta Paylaş Whatsapp'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş Whatsapp'ta Paylaş
Yorumlar

Yorumunuzu Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.


Son Yorumlar

  • admin:Bir klasör oluşur ve o klasörün içinde istediğiniz...
  • nurcan:berbat bir şey olmuş hotmailimi geri istiyorum ben...
  • Theo:Sifrenizi geri almak cok zor ancak size bir hacker...
  • erz:merhaba arkadaslar Facebook hesapim kilitlendi aca...
  • admin:bilgisayarı güvenli modda açın...
  • Nihat:Merhaba.Telif hakkını ihlalden hesabım kapandı.Tek...
  • Cello:bcingene@gmail.com kime ait...