2012 Honda Civic Fiyatı Özellikleri ve Resimleri

2012 Honda Civic Fiyatı Özellikleri ve Resimleri

Honda Civic şık tasarımı ve konforlu sürüş deneyimi ile karşınıza çıkıyor. Sürekli kendisini geliştiren Honda Civic Sedan yakıt ekonomisi ve performansı bir arada sunabiliyor. 1.6 lt.’lik 125 PS güç üreten Honda Civic, i-VTEC motor 100 km.de yalnızca 6.8 lt. yakıt tüketirken, 158 g/km’lik karbondioksit emisyon oranıyla çevreye minimum oranda etki yapıyor. Ayrıca, direksiyondan da kumanda edilebilen 5 ileri otomatik şanzıman, yolun eğimine göre aracın uygun viteste ilerlemesini sağlayan Akıllı Eğim Sistemi (Grade Logic System) ile sürücüsüne her koşulda konfor sunarken istenildiğinde düz vites keyfini yaşamanıza olanak sağlıyor.

Çarpıcı ve futuristik dizaynı, estetik çizgileri ve dinamik duruşuyla gözalıcı bir tasarıma sahip Civic Sedan’ın yenilenen ön yüzünde tampon, ızgara, sis farları ve Xenon farların yeni tasarımları göze çarparken, arka yüzünde değişen stop grubunun köşeli hatları benzersiz sportif görünümü tamamlıyor.

Civic Sedan’ın gözalıcı kokpitinde Civic’e özgü Multiplex Gösterge Paneli sayesinde sürücü dikkatini yoldan ayırmadan, araç bilgilerine kolaylıkla göz atabiliyor. Ayrıca radyo, Mp3 ve CD çalarlı, hıza duyarlı müzik sistemine, AUX girişi de eklendi.

2012 Honda Civic fiyatı 41.400 Tl’den 48.050 Tl’ye kadar değişen fiyatlar ile satışa sunulmaktadır.