2012 Hyundai Getz fiyatı Özellikleri ve Resimleri

2012 Hyundai Getz fiyatı Özellikleri ve Resimleri

Hyundai Getz uygun fiyatı şık tasarımı ile yollarda görmeye devam edeceğiz. Konforu, ergonomiyi ve performansı bira rada olmasını isteyenler için oldukça ideal bir seçim diyebiliriz. Yükseklik ayarlı hidrolik direksiyona sahip olan Hyundai Getz, Radyo-CD-MP3 çalar, elektrik kumandalı ön ve arka camların yanı sıra elektrik kumandalı ve ısıtmalı yan aynalar, klima ve polen filtresi, dijital bilgi ekranı, isteğe bağlı deri direksiyon simidi ve vites topuzu, otomatik vites seçeneği, sunroof gibi daha bir çok özelliğe sahip.

60/40 (iki parçalı) asimetrik ve çift katlanabilen koltuklar sayesinde Getz’inizin bagaj hacmi oldukça geniş bir alana sahip. Ayrıca, anahtarla uğraşma zahmetini ortadan kaldıran, uzaktan kumandalı merkezi kilit sistemi; dış ısı, toplam kilometre, ortalama yakıt tüketimi gibi sayısal verilere kolaylıkla ulaşabileceğiniz dijital bilgi ekranı gibi özelliklere sahip.

– Isıtmalı ve elektrik kumandalı yan aynalar
– Trafikte büyük rahatlık sağlayan otomatik vites seçeneği
– Ön yolcu koltuğu arkası eşya taşıma kancası
– Koltuk arası cep
– İç mekânın pratik kullanımına olanak veren ön koltuk arka cepleri
– Bagaj içi eşya sabitleme filesi

Gücü testlerle onaylanmış sağlam çelik gövdesi, kapı içi emniyet kirişleri ve darbe emici tamponları ile Hyundai Getz sağlam ve güvenli bir şehir otomobili.

Getz’in 16 subaplı farklı motor seçenekleri ile bırakın gücünüz sizi yönlendirsin. Dizel motorlarda kullanılan VGT (Değişken Geometrili Turboşarj) teknolojisi sayesinde gaza basıldığında motor, anında tepki verir ve motor gücünde/ekonomisinde fark edilen bir artış sağlanır.

Hyundai Getz Başlangıç Fiyatları İse Şu Şekilde:

1.4 DOHC START: 23.550 TL

1.4 DOHC HY KLM: 24.850 TL

1.4 DOHC HY KLM ABS: 25.950 TL

1.5 VGT START: 26.350 TL