Etiket arşivi: Dropbox Silme

Dropbox Hesabı Nasıl Kapatılır

Dropbox hesabınızı nasıl silebileceğinizi anlatacağız. Dropbox bir paylaşım ağıdır. Kullanıcılara ücretsiz olarak 2GB kadar veri saklama alanı veriyor. Dosyaları cihazlar arasında senkronize edebilir dosyalarınızı ve klasörlerinizi paylaşıma açabilirsiniz. Eğer verilerinizi silmek yerine hesabınızı tamamen kapatmak istiyorsanız bu makalede Dropbox hesap kapatma işlemini gerçekleştirmek için gerekli olan linki ve yapmanız gerekenleri…

Devamı