WordPress Restoran Siteleri Eklenti İndir

WordPress Restoran Siteleri Eklenti İndir

Eğer bir restoran sahibiyseniz ve WordPress tabanlı bir web sitesi kurmak istiyorsanız bu ücretsiz eklentiler tam size göre. WordPress web sitenizi kurduktan sonra bu eklentileri aktif hale getirerek online rezervasyon alabilir, müşterilere menülerinizi gösterebilir, Fix menüler hazırlayabilir ve çeşitli kampanyalar düzenleyebilirsiniz. Neden WordPress tercih etmeliyim sorusunun cevabı ise çok basit, çünkü WordPress açık kaynak kodlu ve tamamen ücretsizdir. Bunun yanı sıra arama motorlarına yapılan entegrasyonu sayesinde WordPress oldukça başarılı bir scripttir. Bu makalemizde ücretsiz restoranlar için WordPress eklentilerinden bahis edeceğiz.

Makalede Neler Var?

Easy Restaurant Menu Manager Eklentisi

Easy Restaurant Menu ile sitenizi ziyaretçileri için kolay okunur ve kolay bir şekilde tüm yemekleri ekleyebileceğiniz, güncelleyebileceğiniz bir eklentidir. Yemek menülerini müşterilere sunmak için hazırlanmış başarılı bir eklentidir. Menü ile ilgili tüm detayları paylaşmanıza imkan verir. Bu eklenti aslında sadece restoranlar için değil, kaplıcalar, servis istasyonları ve diğer hizmetlerde de kendi menünüzü paylaşabileceğiniz bir sistemdir. Burada iş sizin yaratıcılığınıza kalıyor.

Easy Restaurant Menu Manager İndir: http://wordpress.org/extend/plugins/easy-restaurant-menu-manager/

OpenMenu Eklentisi

Yine kullanıcılara ücretsiz olara sunulan OpenMenu adlı WordPress eklentisi web sitenize restoran menüsü eklemek için kullanabileceğiniz güzel bir eklentidir. Bu eklentiyi kolayca çalıştırabilirsiniz. Widget / Menü gibi özellikleri sunan hazır temalarda iyi çalışır. Özel mesaj yayınlamanıza olanak verir.

OpenMenu İndir: http://wordpress.org/extend/plugins/open-menu/

Restoran Eklentileri Nasıl Yüklenir

Restoran eklentilerini yüklemek için ilk olarak WordPress admin panelinize giriş yapıyorsunuz ve sol menüden Eklentiler sekmesi altında bulunan Yeni Ekle linkine tıklıyorsunuz. Ara kısmına gelerek eklentinin adını yazıyorsunuz ve Eklentilerde Ara butonuna tıklıyorsunuz. Çıkan listeden eklentinin altında bulunan Şimdi Kur linkine tıklıyorsunuz ve eklentiyi yüklüyorsunuz. Eklenti yüklendikten sonra eklentiyi aktif hale getirmek için Eklentiyi Etkinleştir linkine tıklayarak eklentiyi çalıştırıyorsunuz.