Philips GoGear SA 3225

Philips GoGear SA 3225

Uzun pil ömrüne sahip ve ses kalitesiyle sizi tatmin edecek bir performans sergiliyor. Boyutu ve performansıyla Philips GoGear SA 3225 göz dolduruyor. Kullanıcıların en çok şikayet ettiği şarj sorununu halletmiş olan bu model piyasadaki yerini alacaktır.

null

Ürünün ses kalitesi ortalamanın üzerinde. Bir kredi kartından bile küçük olan Philips Go Gear SA 3225, kolayca taşıyabileceğiniz bir MP3 oynatıcı. Ürünün 1.8 inçlik ekranı 220 x 176 piksel çözünürlük destekliyor. Bu küçük ekran ürünü yönetmek için ideal fakat video seyretmek vb işler için ancak ihtiyacınızı görebiliyor diyebiliriz. Ayrıca ekran gece kullanımda dahi kolayca okunabiliyor.

Ürünün menüsü son derece düzenli ve kontrol tuşlarıyla kolayca yönetebiliyorsunuz. Üstelik menüsünde Türkçe desteği de var. 2GB’lık belleği biraz yetersiz görünse de sizi yolculuklarda oyalayabilir. İçerisinde 20 kanallı bir FM radyo da bulunan MP3 çalarda radyodan kayıt yapabilirsiniz. Aynı şekilde üzerindeki mikrofonu kullanarak ses kaydı da yapabilirsiniz. Üstelik tek tuşla müzik listenize ulaşabiliyorsunuz. Bu kadar küçük bir ürün kendinden beklendiği gibi yüksek bir performans ortaya koymuyor. Fakat ürünün ses kalitesi ortalamanın üzerinde.

Philips, bu ürünün içerisine daha büyük ebatlı ürünlerinde bulunan tüm yetenekleri koymuş fakat ürünün ebatlarını küçültmüş. Böylelikle her şeyi içerisinde barındıran daha küçük bir ürün ortaya çıkmış.

Sonuç: Küçük boyutlarıyla her yere sığabilen bir ürün olan SA 3225, uzun pil ömrüne sahip ve ses kalitesiyle sizi tatmin edecek bir performans sergiliyor.

Kapasite 2 GB
Arabirim/Pil USB 2.0/Li-Ion
Desteklediği formatlar WMA,MP3, WAV, SMV
Sinyal/Gürültü oranı 80 dB
Ekran boyutu 1.8 inç