Kayıt Defteri’ni Temizleyerek Bilgisayar Hızlandırma

Kayıt Defteri’ni Temizleyerek Bilgisayar Hızlandırma

Ücretsiz kayıt defteri temizleme programı, sistem kayıt defteri temizleme aracı indir. Kayıt Defteri’nin en büyük avantajı yapılacak işlemler için beraberinde herhangi bir yazılım indirme zorunluluğu getirmemesi. Bilgisayarınızın özelliklerini kolayca ve hızlı şekilde değiştirebiliyorsunuz, ancak Kayıt Defteri’nin sisteminizin en fazla artık içeren parçası olduğu da bir gerçek. Sisteme yüklediğiniz her program ve Windows’ta yaptığınız tüm değişiklikler Kayıt Defteri’nde iz bırakıyor. Zaman geçtikçe Kayıt Defteri kirleniyor ve PC’niz hissedilir şekilde yavaşlıyor, Kayıt Defteri’ni temizleyerek performans ve kararlılığı artırabiliyorsunuz.

Wise Registry Cleaner Kayıt Defteri Temizleme

Kayıt Defteri’ni temizlemek için maalesef bir programa ihtiyacınız var. Kayıt Defteri’nde hiçbir işleve sahip değilmiş gibi görünen dosyaları elle kaldırmamanızı öneriyoruz, sistem geri yükleme noktası oluştursanız dahi rastgele değişiklikler yapmayın. Ücretsiz Wise Registry Cleaner aracı Kayıt Defteri’ne zarar vermeden artıkları temizlemek için özelleştirilen bir çözüm. Yazılım Kayıt Defteri’ni hızlı şekilde tarıyor ve eski, yanlış, geçici öğeleri tespit edip çeşitli öneriler sunarak anahtar, veri ve diğer dosyaları tek tıkla kaldırma olanağı sunuyor. Ayrıca Kayıt Defteri’ni otomatik olarak yedekliyor, ancak biz yine de bir sistem geri yükleme noktası oluşturmanızı öneriyoruz.

Yazılım ile sisteminizi taradıktan sonra tüm bu sorunlarınızdan tek bir seferde kolayca kurtulmuş olacaksınız. Ancak bazı problemleri tek seferde çözmek mümkün değildir. Bu nedenle tarama işlemini ve sorunlarını çözme işlemlerini birden fazla kez tekrarlamak gerekiyor. Kayıt defteri üzerinde yer alan gereksiz anahtarları silmek bilgisayarınızın performansını arttırmak için bilinen çözümler arasında yer alsa da Wise Registry Cleaner Free bunun dışında kullanıcılara sistemlerini optimize etmeleri için farklı araçlarda sunmaktadır. Sistem performansını arttırmak için kullanılabilecek araçlar arasında ön sıralarda yer alan Wise Registry Cleaner Free’i denemelisiniz.

Wise Registry Cleaner İndirme Linki
http://downloads.wisecleaner.com/soft/WRCFree.exe