Canon PowerShot N, PowerShot A1400 PowerShot A2600

Canon PowerShot N, PowerShot A1400 PowerShot A2600

Canon PowerShot N, Canon PowerShot A1400 ve Canon PowerShot A2600 dijital fotoğrafa makineleri CES 2013’de tanıtıldı. Her biri farklı konsept kullanıcılara hitap etmektedir. Gerek tasarımları olsun gerekse sahip oldukları özellikler olsun çok farklı ve gösterişli yapıları bulunmaktadır. Bu makalemizde Canon PowerShot N dijital fotoğraf makinesi fiyatı ve özelliklerine, Canon PowerShot A1400 dijital fotoğraf makinesinin özellikleri ve fiyatına, Canon PowerShot A2600 kompakt dijital fotoğraf makinesinin fiyatına ve teknik ayrıntılarına ulaşabilirsiniz. Canon dijital fotoğraf makinesi piyasasında önemli bir yere sahip ve her geçen gün yeni modeller ile pazara zenginlik katmaya devam ediyor.

Makalede Neler Var?

Canon PowerShot N, A1400 ve A2600

Canon-PowerShot-N--A1400-A2600

Canon PowerShot N Fiyatı ve Teknik Özellikleri

Canon, dijital fotoğraf makinesine bu cihaz ile yepyeni bir soluk getiriyor. Canon PowerShot N fotoğraf makinesi ile anında anı dondurabilir ve çektiğiniz fotoğrafı sosyal medyada paylaşabilirsiniz. Katlanabilen hareketli LCD ekranı ile kullanıcıların farklı çekim açılarından yararlanmasına imkan veren Canon PowerShot N dijital fotoğraf makinesi yüksek çözünürlük desteği ile de kullanıcıların dikkatini çekeceğe benziyor. Yüksek kalitede fotoğraf ve Full HD video çekim özellikleri bulunan cihazın Wi-Fi kablosuz bağlantı ile de anında görüntü paylaşımı sunuyor. Kompakt boyutlara sahip olan cihaz DIGIC 5 görüntü işlemcisi, HS System ve çok düşük ışıkta dahi kaliteli çekimler yapabileceğiniz ISO 6400 ışık hassasiyeti bulunuyor.

Canon PowerShot N dijital fotoğraf makinesi Akıllı IS Teknolojisine sahip ve 8x optik zumlu objektife sahip, Cihaz 1080p Full video kayıt yeteneğine sahip. En önemli özelliği ise 2.8 inç boyutundaki dokunmatik ekranı denebilir. Siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip olan cihaz 28mm geniş açı objektifi sayesinde manzara çekimlerinde oldukça başarılı sonuçlar veriyor. Canon PowerShot N dijital fotoğraf makinesinin satış fiyatı 300 USD olarak belirlenmiş

Canon PowerShot A1400 Fiyatı ve Teknik Özellikleri

Canon PowerShot A1400 kompakt dijital fotoğraf makinesi tasarımı sayesinde kolay fotoğraf çekimine imkan veriyor. 16 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan cihaz 28mm geniş açı çekim özelliği ve 5x optik zumlu özellikli objektife sahip. Canon PowerShot A1400 kompakt dijital fotoğraf makinesi 10x Zoom Plus ekstra zum fonksiyonu ile fotoğrafınızı zenginleştirebilirsiniz. Digital IS görüntü sabitleme özelliği sarsıntıları emiyor. 2.7 inç (6.9cm) boyutunda LCD ekrana sahip olan Canon PowerShot A1400 dijital fotoğraf makinesi 720p HD kalitesinde video kayıt yeteneğine sahip. DIGIC 4 görüntü işlemcisine sahip olan cihaz iki adet AA pil ile çalışıyor. Canon PowerShot A1400 kompakt dijital fotoğraf makinesinin satış fiyatı 285 TL civarında olacak.

Canon PowerShot A2600 Fiyatı ve Teknik Özellikleri

Canon PowerShot A2600 fotoğraf makinesi basit kullanıım ve çekim özellikleri ile öne çıkmayı başarıyor. Bu yeni kompakt model ile 16 Megapiksel çözünürlüklü görüntü sensörü ve DIGIC 4 görüntü işlemcisi bulunuyor. 28mm geniş açılı lens ve 5x optik zumlu objektifi ile nesnelerin görüntülerin net bir şekilde elde edebilirisiniz. Canon PowerShot A2600 kompakt fotoğraf makinesinde pil ömrünü uzatan ECO Modu bulunuyor. Cihazda 720p HD kalitesinde video kayıt yeteneği bulunuyor. Cihazda 3 inç boyutunda LCD ekran ve bulunurken piyasaya siyah, gümüş, mavi, kırmızı ve pembe renk seçenekleri ile sunuluyor. Canon PowerShot A2600 fotoğraf makinesinin fiyatı 310 TL olarak belirlenmiş.