Cep Telefonundan Konuşarak Makale Yazma

Cep Telefonundan Konuşarak Makale Yazma

Siz konuşun akıllı cep telefonunuz yazsın, konuşarak orijinal makale yazma yöntemi, Eğer bir akıllı cep telefonunu sahipseniz konuşarak makale yazabilirsiniz. Üstelik bu hizmetten tamamen ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz. Konuşarak mesaj yazabilmek istiyorsanız Cep telefonunuzun internet bağlantısı olması yeterlidir. Orijinal bir makale yazmak çok zor bir iştir. Çoğu kullanıcı hızlı bir makale yazamamaktan şikayetçidir. Bu makalemizde nasıl hızlı ve orijinal bir makale yazabileceğinizi anlatacağız. işte adım adım nasıl orijinal bir makale konuşarak nasıl yazılabilir.

Makalede Neler Var?

Google Voice Search

Cep telefonunuza ilk olarak http://www.google.com/insidesearch/features/voicesearch adresine giderek Voice Search adlı yazılımını telefonunuza yükleyiniz. Bu eklenti ne işe yarar diye soracak olursanız. Ses ile arama özelliğidir aslında, iPhone, BlackBerry, Nokia S60, Android 2.2 ve üst dürümlerinde çalışan uygulama ses eylemlerini destekler. Ses ile Arama tüm dillerde ve tüm cep telefonları için mevcut değil ancak piyasada kullanılan pek çok cihazı desteklemektedir.

Kingsoft Office

Daha sonra cep telefonunuza ücretsiz Office uygulamalarından birini yüklüyorsunuz. Biz ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan Kingsoft Office yazılımını tercih ettik, Android, IPhone ve iPad gibi popüler cihazlarda çalışan yazılım PDF, ppt, pptx, pot, potx, pps, dps, dpt dosyalarını okuyabilirsiniz. PPT animasyon efektleri ile % 100 uyumludur. Google Drive, SkyDrive, WebDAV ve DropBox gibi bulut servis gibi sağlayıcıları desteklemektedir.

Kingsoft Office İOS için İndir:

https://itunes.apple.com/us/app/kingsoft-ppt-free/id599852710?mt=8

Kingsoft Office Android için İndir:

https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.wps.moffice_eng

Konuşmaları Yazıya Nasıl Dökerim

Konuşmaları yazıya dökmek için bu iki uygulamayı cep telefonunuza yükledikten sonra sanal klavyenizin yanında bir mikrofon geldiğini göreceksiniz. Kingsoft Office uygulamasını çalıştırıyorsunuz ve New Document buradan da bir metn editörü olan Office DOC veya Office TXT seçeneklerinden bir tanesini seçiyorsunuz. Yazı yazma ekranı yani klavyeniz çıktığında mikrofona tıklayarak konuşmaya başlıyorsunuz. Tane tane konuşarak uzun cümleleri tek seferde yazabilirsiniz. Tabi bu sürede cep telefonunuz internete bağlı olmalıdır.